Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Aasa Oy   
Aasa Oy ei tällä hetkellä myönnä luottoja.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Aasa tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa 1000 - 5000 euroa

Virolaistaustaisella rahoitusyhtiöllä Aasa Oy:llä on kotitalouksille tarjolla vaivattomasti netin kautta haettava vakuudeton rahoitusratkaisu. Suomeen vuonna 2010 rantautunut yritys vakuuttaa noudattavansa toiminnassaan ECRC:n määrittämiä vastuullisen luotonannon kriteereitä, voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä kuluttajaviranomaisen suosituksia. Yritykselle on tärkeää selvittää lainaa hakevan henkilön todellinen maksukyky aina mahdollisimman hyvin. Näin voidaan parhaiten ehkäistä rahoitustarpeessa olevien kuluttajien ylivelkaantumista.

Hae lainaa ❯❯

Aasan tarjoamat lainat

Aasa Oy myöntää asiakkailleen vakuudetonta lainaa 1000 eurosta aina 5000 euroon asti. Lainanhakijan ei tarvitse olla entuudestaan yrityksen asiakas.

Kaikille asiakkaille, joille laina myönnetään, toimitetaan kuluttajasuojalain mukaiset lainaehdot. Lainasopimuksesta ilmenevät lainan määrän ohella lyhennystapa ja -aikataulu sekä lainan kokonaiskustannukset. Sopimuksen sisältö on mahdollista neuvotella asiakaskohtaisesti.

Ajan tasalle päivitetyt lainaehdot ja hinnasto ovat luettavissa Aasan verkkosivuilta.

Pikalaina nopeana rahoitusvaihtoehtona

Aasan asiakkailleen tarjoama pikalaina on tarkoitettu pieniin ja yllättäviin menoihin. Ilman vakuuksia tai takuita haettavaan lainaan on mahdollista saada jopa 4 vuoden maksuaika.

Lainanhakijan on oltava vähintään 20-vuotias suomalainen, joka on hoitanut raha-asiansa aikaisemmin moitteettomasti.

Kulutusluottoa jopa 5000 euroa

Oman talouden paikkaamiseen tai suurempiinkin hankintoihin räätälöityä Aasan kulutusluottoa voi hakea lainahakemuksella joustavasti verkossa. Lainanhakijan täytettyä hakemuksensa netin kautta hän saa lainapäätöksen välittömästi. Sopimus allekirjoitetaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, jonka jälkeen sovittu lainasumma siirtyy asiakkaan pankkitilille.

Kuukausierissä takaisinmaksettavissa kertaluotoissa on 14 päivän maksuton peruutusoikeus.

Lainavakuutus lainan suojaksi

Aasalla on tarjolla asiakkailleen myös paljon hyödynnetty lainavakuutus, jolla voi vaivattomasti ja edullisesti suojata oman lainansa. Turvallisuutta tuovan Aasan lainavakuutuksen voi liittää lainaan jo lainaa haettaessa; suojan voi ottaa omalle lainalleen myös jälkikäteen.

Vakuutuksella turvataan lainan takaisinmaksu myös lainansaajan mahdollisen kuolemantapauksen sattuessa.

Aasa-lainojen kustannukset

Lainojen ajantasainen hinnoittelu on luettavissa Aasan verkkosivustolta osoitteesta: www.aasa.fi.

Lainojen todellinen vuosikorko määräytyy kunkin lainasumman ja -ajan perusteella. Ennen lainasopimuksen allekirjoittamista kullekin Aasan lainanhakijalle toimitetaan ennakkotiedot, joista käyvät ilmi kunkin lainan vuosikorko sekä todelliset kulut.

Lainasopimuksesta ilmenevät vastaavasti lainan määrä, nimelliskorko, lyhennystapa ja -aikataulu, lainan järjestelymaksun määrä, mahdollinen tilinhoitomaksu ja muut palkkiot sekä lainan kokonaiskustannukset.

Lainojen kokonaiskustannuksista ilmenee Aasan verkkosivustolta seuraavaa:

Lainahinnasto

 • Korko (kiinteä koko laina-ajan) 39,90 %.
 • Järjestelypalkkio 0 euroa.
 • Tilinhoitomaksu 0 euroa kuukaudessa.
 • Lainavakuutus alkaen 6 euroa kuukaudessa.
 • Maksumuistutus postitse 5 euroa.
 • Ylimääräiset korko- tai saldotodistukset 20 euroa.

Rahoitusyhtiön verkkosivuilla esillä oleva esimerkkilaskelma koskee kuukausierissä takaisinmaksettavaa kertaluottoa. Aasan tyypillisen 2000 euron, 24 kuukauden luoton todellinen vuosikorko on 48,07 % kokonaiskustannusten ollessa 2927,60 euroa. Kyseisen kertaluoton nimelliskorko on 39,90 prosenttia.

Esimerkkilaskelman mukaan Aasan kertaluoton laina-aika on minimissään 12 kuukautta ja maksimissaan 48 kuukautta. Korko pysyy ennallaan, mikäli laina maksetaan takaisin myöhässä.

Kuka voi hakea Aasan lainoja?

Aasa myöntää lainaa henkilöille, jotka ovat täyttäneet 20 vuotta, asuvat vakituisesti Suomessa, ovat luotto- ja oikeustoimikelpoisia ja tunnistautuvat verkkopalvelussa Aasa Oy:n hyväksymällä tavalla.

Aasan tarjoamia luottoja haetaan kätevästi netin välityksellä. Lainahakemuksen voi tehdä joustavasti mihin vuorokauden aikaan tahansa seitsemänä päivänä viikossa. Nopean verkkopalvelun ansiosta lainan hakeminen onnistuu vain muutamassa minuutissa. Lainanhakija saa Aasan laina-asiantuntijan tekemän lainapäätöksen välittömästi, ja mikäli hakemus hyväksytään, sopimuksen mukainen lainasumma voi olla lainanhakijan pankkitilillä jo seuraavana päivänä.

Vaivattomasti verkkohakemuksen kautta haettavia lainoja Aasalla on tarjottavanaan 1000 eurosta 5000 euroon. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia. Luotonantaja ei edellytä lainanhakijaltaan myöskään takaajaa.

Myönteisen lainapäätöksen saadakseen hakijan on kuitenkin täytettävä seuraavat kriteerit:

 • Hakija on vähintään 20-vuotias
 • Hakijalla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa
 • Hakijalla ovat säännölliset työ- tai eläketulot. Työsuhde voi olla myös määräaikainen.

Näin haet lainaa Aasalta

Aasan tarjoamia rahoitusvaihtoehtoja luottoa tarvitseva voi hakea kätevästi ja joustavasti verkkohakemuksella. Aasa ottaa vastaan asiakkaidensa verkkohakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Perille saapuneet lainahakemukset käsitellään mahdollisimman ripeästi asiakaspalvelussa toimistoaikana, eli arkisin kello 9 - 17.

Lainan hakemiseen riittää, että lainanhakija täyttää hakemuksensa verkkopalvelussa asianmukaisesti. Aasa-lainan hakeminen onnistuu ilman vakuuksia tai liitedokumentteja. Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias, jolla on vakituinen osoite Suomessa.

Vaivattomasti verkossa milloin tahansa täytettävään lainahakemukseen tarvitaan seuraavat tiedot:

 • Hakijan puhelinnumero
 • Hakijan toimiva sähköpostiosoite
 • Hakijan ajantasaiset yhteystiedot
 • Hakijan pankkitilin tiedot

Lainahakemukseen asiakkaalta pyydetään lisäksi tietoja lainanhakijan työsuhteesta tai muista säännöllisistä tulonlähteistä.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Hakemuksen saavuttua perille se käsitellään viipymättä ja luottamuksellisesti. Päätös lainan saamisesta tehdään mahdollisimman nopeasti: jopa saman päivän kuluessa, jolloin lainaa on haettu. Jos lainaa haetaan viikonloppuna, käsitellään hakemus maanantaina. Lainahakemuksia käsitellään arkisin kello 9 - 17.

Mikäli lainapäätös on myönteinen, asiakkaalle toimitetaan lainasopimus allekirjoitettavaksi. Kun lainanhakija on hyväksynyt lainasopimuksen ehdot, lainasumma siirtyy asiakkaan pankkitilille hyödynnettäväksi lainansaajan parhaaksi katsomalla tavalla.

Aasa Oy ei rajoita millään tavoin sitä, mihin kukin asiakas lainansa käyttää. Suomalainen rahoitusyhtiö haluaa kuitenkin kannustaa asiakkaitaan vastuulliseen taloudenpitoon. Aasa toivoo asiakkaidensa käyttävän yhtiön heille myöntämiään lainoja mahdollisimman vastuullisesti ja niin, että luotonsaajat onnistuvat taloudenpidossaan vastedeskin.

Aasan myöntämän lainan luotonsaaja maksaa takaisin kuukausierissä 12 - 48 kuukauden kuluessa. Lainan koroista koituvat lisämaksut pysyvät kohtuullisina, mikäli lainansaaja suorittaa lainan maksuerät sovitusti ja oikea-aikaisesti.

Aasan asiakkailleen räätälöimien omien sivujen kautta lainanhakijalle tarjoutuu mahdollisuus hallinnoida ja tarkastella omia lainojaan.

Aasan asiakaspalvelu

Aasa Oy:n laina-asiantuntijat ovat aina valmiita vastaamaan asiakkaidensa lainaan liittyviin tiedusteluihin ja kysymyksiin chatin, sähköpostin tai puhelinpalvelun välityksellä. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9 - 17. Aasan sivustolla on esillä myös asiakkaiden välittämiä kokemuksia yrityksestä luotonantajana sekä kiteytettyjä vastauksia lainanhakijaa askarruttaviin kysymyksiin.

Yhteystiedot

 • Yritys: Aasa Oy
 • Sivusto: www.aasa.fi
 • Puhelin: 0600 04045
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@aasa.fi
 • Osoite: Hiomotie 19, 00380 Helsinki
Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Aasa Oy lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,00 / 5 (5 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.