Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Vippi.fi   

Vippi.fi - Jatkuva tililuotto 500 tai 2000 €

Vippi.fi -palvelun tarjoaa suomalainen, vuonna 2006 perustettu Saldo Finance Oyj. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Turussa. Yritys on palvellut jo satoja tuhansia suomalaisia raha-asioissa. Vippi.fi tarjoaa 500 - 2000 euron lainaa, asiakkaan henkilökohtaisen tilanteen mukaan. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen saat itsellesi joustavan ja jatkuvan luottotilin.

Hae lainaa ❯❯

Vippi.fin alennuskoodi ja tarjoukset

Vippi.fi tarjoaa aika-ajoin tarjouskampanjoita lainoilleen. Tällä hetkellä palvelu tarjoaa uusille asiakkailleen alennuskoodilla TUNTITILI joustoluoton täysin ilman nostokuluja.

Tarjous on voimassa 30.8.2019 asti ja koodi on käytettävissä kerran asiakasta kohden.

Vippi.fi lainatuote

Lainatuotteena on joustava ja jatkuva 500 - 2000 euron laina. Saat henkilökohtaisen lainatarjouksen oman taloudellisen tilanteesi mukaan. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen saat käyttöösi tililuoton, josta voit tehdä nostoja 24h vuorokaudessa. Tililuoton luottoraja on joko 500 euroa tai 2000 euroa.

Luottotilin saatuasi voit itse päättää, nostatko lainan heti vai myöhemmin. Lainaa voit nostaa todella helposti ja vaivattomasti kirjautumalla omalle luottotilillesi, tai ollessasi liikkeellä ja tarvitset rahaa nopeasti, voit lähettää ilmaisen tekstiviestin "VIPPI SUMMA" numeroon 16520. Esimerkiksi: VIPPI 300.

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain, 2000 euron vipillä 15% avoimesta vipin kokonaismäärästä. 500 euron vipistä maksat aina 100 euroa kuukaudessa takaisin. Voit myös maksaa lainasi kerralla kokonaan pois, tai suuremmissa erissä, näin säästät lainan kuluissa. Kuukausimaksu ei ole koskaan yli 250 euroa.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Uusi asiakas saa valita "rahat heti tilille" tai "kuuden tunnin kuluttua" -vaihtoehdon. Nämä vaihtoehdot kuuluvat ns. pikamaksuihin, joista peritään lisämaksuna 6h nostossa alkaen 3,00 € + 3,5 % noston määrästä ja pikanostosta 3,50 € + 3,9 % noston määrästä.

Tekstiviestein tehtävä nosto käsitellään aina pikanostona ja rahat siirtyvät heti tilille. Vain perusnostokulu menee ainoastaan 48h rahansiirrolla.

Vippi.fi hinnasto

Vippi.fi lainan hinta koostuu nostopalkkiosta alk. 9,90 € + 5.0% noston määrästä, nimelliskorosta alkaen 24%, kuukausittaisesta korosta, alkaen 1,99% ja lisäksi tilihoitokulu on 0.00 - 4,95 € kuukaudessa.

Todellinen vuosikorko tulee olemaan näistä luvuista laskettava kokonaiskorko, joka on alimmillaan 49,77%. Lainan pikanosto alkaen 3,50 € + 3,9 % noston määrästä. Paperilasku maksaa 1,9 €.

Lainahakemus on maksuton ja kuluja ei synny, jos ei lainaa aio käyttää. Voit myös peruuttaa saadun lainatarjouksen 14 päivän aikana. Lisäpalveluilla saat tililuotollesi joustoa enemmän, saat yksilölliset lisäpalvelutiedot kirjautumalla omalle sivullesi, josta tarjotut lisäpalvelut voi aktivoida käyttöön.

Vippi.fi lainaesimerkki

Vippi.fi lainan tarkkaa esimerkkiä ei ole mahdollista antaa, sillä lainan kustannukset määräytyvät haettavan summan sekä hakijan taloudellisen tilanteen mukaan. Oletetaan nostettavan lainasumman olevan 1500 €, todellinen kaikki kulut huomioiva vuosikorko on 56,23%, asiakas maksaa lainan takaisin 12kk aikana, on lainan arvioitu kokonaiskustannus 1894 €.

Vippi.fi -tililuottoon tarjottavia lisäpalveluita

Halutessasi sinulla on käytössä alla esitellyt lisäpalvelut tililuottoon. Lisäpalvelut ovat luonnollisesti maksullisia.

Eräpäivän siirto

Lasku erääntyy sen mukaan, milloin olet sitä hakenut. 10 euron lisämaksulla, voit muuttaa seuraavien laskujen eräpäivän itselle sopivaksi.

Laskutustavan muuttaminen

Jos valitsit lisämaksullisen paperilaskun lainaa haettaessa, voit vaihtaa laskutustapaa sähköiseen laskuun josta ei mene lisämaksua, tai jos haluat tilata paperilaskun, onnistuu sekin. Laskutustavan muutoksesta veloitetaan 5 euroa.

Lyhennysvapaa kuukausi

Välillä voi tulla elämässä yllättäviä menoja ja jos tuntuu, ettei rahat riitä tässä kuussa kaikkiin laskuihin, voit hakea lyhennysvapaan kuukauden lainanmaksuun. Tällöin maksat vain kuukauden koron. Lyhennysvapaa kuukausi maksaa 10 euroa.

Kuukausierän määräaikainen pienentäminen

Jos tiedossa on useampi vaikea kuukausi, voit hakea kuukausierän määräaikaista puolittamista kolmen kuukauden ajaksi, esim: 150 euron kk maksu on seuraavat kolme kuukautta 75 euroa. Näin jää rahaa muuhun akuuttiin rahan tarpeeseen. Tämä lisäpalvelu maksaa 20 euroa.

Tililuoton edut verrattuna normaaliin pikavippiin

Sinulla on käytössä luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja, kun tarvitset rahaa nopeasti. Näin ollen et tarvitse uutta hakemusta joka kerta kun äkillinen rahan tarve yllättää. Riittää kun kirjaudut Vippi.fin omalle tilillesi tai lähetät tekstiviestin palveluun ja rahat siirtyvät pankkitilillesi. Jos et tarvitse juuri nyt lainaa, voit pitää tililuottosi käytössä ilman kuluja ja teet noston vasta kun rahatilanteesi sitä vaatii.

Tililuotolla kuukausittaiset maksut eivät karkaa liian suuriksi, vähennät lainaasi vähintään 50 euroa ja maksimissaan 250 euroa kuukaudessa.

Kirjautumalla omille sivuille, voi tarkastella lainan ehtoja uudestaan, tarkastella laskuja, sekä maksuhistoriaa, sekä muuttaa omia yhteystietoja. Jos laskusi on hukassa, onnistuu laskun maksaminen myös omien sivujen kautta helposti. Palvelun avulla pysyt ajan tasalla maksuissa, sekä näet tämän hetkisen saldosi.

Kuka voi hakea lainaa Vippi.fi -palvelusta?

 • Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti

Näin avaat itsellesi Vippi.fi -tililuoton

Hakeminen on tehty erittäin helpoksi. Toisin kuin pankkilainoissa, ei tililuoton hakemiseen tarvitse lähettää mitään liitteitä, riittää kun tunnistautuu omilla pankkitunnuksilla ja täyttää kysymyksiin vastaukset. Luottopäätöstä ei tarvitse myöskään odottaa päiviä, sen saa heti tietojen täyttämisen jälkeen. Lainan hakeminen tapahtuu kokonaisuudessaan netistä löytyvän hakemuslomakkeen kautta, Lainan hakeminen etenee seuraavan laisesti:

 1. Siirry Vippi.fi -sivustolle
 2. Valitse etusivulla olevasta liukuvasta summasta hakemasi lainan määrä. Huom. tämä on ensimmäisen nostosi määrä, voit nostaa myöhemmin lisää tarpeesi mukaan.
 3. Täytä hakemus huolella ja varaa pankkitunnuksesi valmiiksi tunnistautumista varten, liitteitä et tarvitse.
 4. Hyväksy ehdot ja lähetä hakemus

Saat lainatarjouksen heti, jonka jälkeen sinulla on Vippi.fi -tililuotto käytössäsi josta voit tehdä noston ympäri vuorokauden, kun itse haluat. Vaihtoehtoisesti voit peruuttaa saamasi tarjouksen 14 päivän sisällä. Kuluja maksat vain käytetystä lainasta, joten lainatarjouksen hyväksyminen ei aiheuta kuluja.

Avainasiat Vippi.fi -tililuotosta

 • 14 päivän peruutusoikeus, et sitoudu hakemuksella vielä mihinkään.
 • Kuukausikorko alkaen 1,99%.
 • Henkilökohtainen hinnoittelu, hae lainatarjous ja katso oma korkosi.
 • Ei lainaa, ei myöskään kuluja, maksat vain käytetystä lainasta.
 • Lainapalvelu on avoinna 24h, nostot onnistuvat vuorokauden ympäri.
 • Ei piilokuluja.
 • Lainapäätös heti.
 • Rahat heti tilille, myös tekstiviestillä.

Vippi.fi asiakaspalvelu

Vippi.fi:n asiakaspalvelussa työskentelee rahoitusalan ammattilaisia, jotka palvelevat Suomeksi, Ruotsiksi sekä Englanniksi.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 8 - 20 ja viikonloppuisin kello 10 - 18.

 • Puhelin: 010 219 5500
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@vippi.fi
Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Vippi.fi lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,67 / 5 (3 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.