Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Lendo   
Lendo on lopettanut toimintansa Suomessa.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Lendo välittää 500 - 60 000 € lainat

Pohjoismaiden johtava lainanvälittäjäyritys Lendo Oy on osa norjalaista Schibsted -mediakonsernia, jolla on tätä nykyä kaikkiaan noin 7700 työntekijää. Suomen rahoitusmarkkinoilla Lendo on operoinut vuodesta 2014 alkaen. Yrityksen kehittämän Lendo -verkkopalvelun avulla lainanhakija voi nopeasti ja vaivattomasti löytää juuri hänelle parhaiten sopivan lainatarjouksen.

Palvelun kautta lainaa tarvitseva tavoittaa Lendon kaikki yhteistyöpankit yhdellä ainoalla lainahakemuksella. Itsenäisen lainanvälittäjäyrityksen yhteistyöverkostoon kuuluu tällä hetkellä yli 20 pankkia ja rahoituslaitosta, ja niiden määrä lisääntyy koko ajan.

Lendon avulla on mahdollista kilpailuttaa lainat 500 - 60 000 euron väliltä ja palvelua voivat käyttää kaikki 20 vuotta täyttäneet henkilöt.

Hae lainaa ❯❯

Välittäjäyrityksen tarjoamat palvelut

Lendo Oy:n maksuton verkkopalvelu välittää vakuudettomia kulutusluottoja yksityishenkilöille 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Kulutusluoton hakemiseen ei vaadita takaajia, vaan lainapäätös perustuu ainoastaan lainanhakijan antamiin henkilökohtaisiin tietoihin. Hakemuksen lähettäminen on maksutonta eikä se sido lainanhakijaa vielä mihinkään päätökseen.

Verkkopalvelun välityksellä asiakkaan saamat pankkien lainatarjoukset ovat koroiltaan ja kuluiltaan täysin identtiset, kuin jos lainanhakija olisi hakenut luottoa suoraan kyseisiltä pankeilta.

Lainan käyttökohdetta ei ole rajattu

Lendo -palvelun välityksellä lainaa tarvitseva yksityishenkilö voi hakea esimerkiksi remontti-, pika- tai autolainaa 500 eurosta aina 60 000 euroon asti - ilman vakuuksia tai takaajia. Täyttämällä lainahakemuksensa Lendon verkkopalvelussa asiakas voi vertailla useiden luotonantajien lainatarjouksia ja hakea tarvitsemaansa luottoa nopeasti.

Lainojen yhdistäminen

Korkeakorkoisten pienlainojensa yhdistämiseen asiakas voi hakea yhdistelylainaa Lendon välityksellä 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Helposti ja turvallisesti verkkopalvelun kautta haettavan yhdistelylainan takaisinmaksuaika on 1 - 15 vuotta. Yhdistämällä nykyiset lainat yhdeksi ainoaksi lainaksi luotonsaaja voi vaivattomasti pienentää lainanhoitokulujaan selvästi.

Näin ollen lainansaajalle jää kuukaudessa enemmän pääomaa käyttöön muita menojaan varten.

Ilmainen lainahakemus

Hakemuksen lähettäminen ei sido lainanhakijaa vielä mihinkään päätökseen, vaan hän voi rauhassa tutustua saamiinsa lainatarjouksiin ja päättää vapaasti, onko jokin niistä itselleen sopiva. Huomionarvoista lainanhakijan kannalta on myös se, että lopulliset lainaehdot hän saa vasta täytettyään ja lähetettyään lainahakemuksensa.

Lendon sivustolla olevan lainalaskurin avulla luotonhakija voi kätevästi laskea tarvitsemansa lainan kuukausierän suuruuden eri lainasummilla ja laina-ajoilla. Laskuria on helppo käyttää. Lainalaskuri laskee hakijalle kunkin lainan suuntaa antavan kuukausierän esimerkkikorolla.

Lendon lainalaskuri mahdollistaa myös sen arvioinnin, kuinka paljon asiakas voi pienentää nykyisten pienlainojensa kuukausimaksuja yhdistämällä lainojaan.

Jos Lendon laskurin tuloksia haluaa vertailla, on tarjoamamme lainalaskuri oiva työkalu tähän tarkoitukseen.

Lendon välittämien lainojen kustannukset

Lendon sivustolla esillä oleva esimerkkitapaus koskee 10 000 euron lainaa kymmenen vuoden maksuajalla. Lainanlyhennyksen suuruudeksi on arvioitu asiakkaan puolesta 106 euroa kuukaudessa.

Esimerkkitapauksessa kyseisen lainan aloitusmaksu on 49 euroa ja kuukausikulut ovat 5 euroa. Nimelliskoron ollessa 5 % on todellinen vuosikorko tällöin 5,36 %. Lainan kokonaiskulut sisältäen lainapääoman ovat 12 677 euroa.

Tavallisesti Lendon välittämän lainan todellinen vuosikorko on 4,99 - 38 %. Luoton takaisinmaksuaika voi puolestaan olla 1 - 15 vuotta. Lainan todelliseen vuosikorkoon vaikuttavat luottopääoman takaisinmaksuajan lisäksi lainan avausmaksun sekä kuukausittain perittävän tilinhoitomaksun suuruus.

Lainanhakijan kannalta huomionarvoista on se, että haettavien luottojen korko vaihtelee pankista riippuen. Kukin rahoituslaitos tekee yleisarvionsa lainanhakijan antamien tietojen pohjalta ja tarjoaa asiakkaalleen arvioonsa perustuvaa yksilöllistä lainakorkoa.

Kuka voi hakea Lendon välittämiä lainoja?

Lendo Oy:n yksityishenkilöasiakkailleen välittämän vakuudettoman luoton hakeminen onnistuu ilman minkäänlaisia henkilötakauksia.

Lainapääomaa voi hakea kätevästi myös rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijana voi olla esimerkiksi asiakkaan puoliso. Tämä hakumenettely varmistaa sen, että hakijat saavat tarvitsemaansa luottoa parhain mahdollisin lainaehdoin.

Pääsääntönä on, että lainanhakijan tulee olla 20 vuotta täyttänyt.

Näin haet lainaa

Lendon verkkopalvelussa lainaa tarvitseva asiakas täyttää hakemukseensa haluamansa luoton kokonaismäärän ja merkitsee siihen, kuinka paljon hän haluaa mahdollisesti maksaa nykyisiä lainojaan pois hakemallaan lainasummalla.

Kun Lendon yhteistyöpankit ovat käsitelleet lainanhakijan hakemuksen ja lähettäneet oman lainatarjouksensa kyseistä lainaa koskien, asiakas voi vapaasti valita Lendon lainapalvelusta lainatarjouksen, joka parhaiten sopii juuri hänen tarpeisiinsa.

Välittäjäyrityksen lainavertailupalvelun hyödyntäminen on lainanhakijalle täysin maksutonta. Yrityksen asiakas voi rauhassa ja harkiten täyttää verkkohakemuksensa ja lähettää sen lainapalveluun - ilman mitään sitoumuksia. Vertailtuaan eri rahoituslaitosten lähettämiä lainatarjouksia lainanhakija voi valita niiden joukosta juuri hänelle sopivan lainavaihtoehdon.

Lendon välittämän vakuudettoman luoton hakeminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti - ilman minkäänlaisia henkilötakauksia. Vakuudetonta lainaa voidaan hakea myös rinnakkaishakijan kanssa. Lainaa akuuttiin rahoitustarpeeseensa hakeva voi ottaa hakemukseensa mukaan rinnakkaishakijaksi esimerkiksi oman puolisonsa. Näin ollen hakija varmistaa, että hän saa lainansa parhain mahdollisin lainaehdoin.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Asiakkaan valitsemasta pankista riippuen luottopääoman siirtyminen lainansaajan ilmoittamalle pankkitilille voi kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään. Tavallisesti pienemmät lainasummat on mahdollista saada omalle tililleen nopeammin.

Lendon asiakaspalvelu

Helsingistä käsin toimiva yksityinen lainanvälittäjäyritys kertoo verkkosivustollaan tarjoavansa asiakkailleen mahdollisimman henkilökohtaista palvelua. Lendon lainaneuvojat tarjoavat asiantuntija-apuaan lainanhakuun, verkkohakemukseen ja lainaehtoihin liittyviin kysymyksiin.

Yrityksen verkkosivustolla on myös Usein kysytyt kysymykset -osio, josta asiakas voi helposti löytää vastaukset lainausta koskeviin kysymyksiinsä.

Lendo Oy:n asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse numeroon 09 6899 8000 tai verkkopalvelun chatin välityksellä. Suomalaisyhtiön asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8 - 17.

Yhteystiedot

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Lendo lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

4,00 / 5 (2 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.