Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Euro24   
Euro24 ei enää myönnä uusia luottoja.

Lainavertailu sisältää ajantasaisen listan aktiivisista lainanmyöntäjistä ja esittelyt kyseisistä palveluista löydät Yritykset -osiosta.

Euro24 tarjoaa joustoluottoa 2000 €

Euro24 -lainatuotteet ovat suomalaisen Euro24 Finance Oy:n asiakkailleen myöntämiä joustoluottoja. Lainaa voi hakea 100 - 2000 euroa ja laina-aika on korkeintaan 35 kuukautta. Lainanhakijan tulee olla 21 vuotta täyttänyt.

Turusta käsin operoivan rahoitusyhtiön päätoimialana on luottojen myöntämisen ohella pääomarahoitus. Euro24 Finance Oy on rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin tammikuusta 2011 alkaen. Yritys kertoo tekevänsä läheistä yhteistyötä rahoitusalaa valvovien viranomaisten kanssa - lainatuotteidensa turvallisuuden varmistamiseksi. Turkulaisyritys on osa laajempaa Euro24 Group Oyj -konsernia, joka on yrityshistoriansa ajan palvellut luotettavasti yli 100 000 kuluttaja-asiakastaan.

Euro24 Finance Oy:n suomalaisasiakkailleen tarjoamillaan, nykyaikaisilla finanssialan tuotteilla kuluttaja voi tasapainottaa arkisia menojaan ja paikata akuutisti lyhyt- tai pidempiaikaisia rahoitustarpeitaan.
Suomalaisen rahoitusyhtiön uusilla kuluttaja-asiakkailla on mahdollisuus tutustua Euro24 -verkkopalveluun helposti, sillä luotonantajan tarjoamilla lainasopimuksilla on olemassa 14 vuorokauden peruutusoikeus.

Euro24 Finance Oy ilmoittaa verkkosivustollaan haluavansa kehittää lainapalveluaan tulevaisuudessa entistäkin joustavammaksi ja nykyaikaisemmaksi. Luotonantajan kehittämä tuorein innovaatio on mobiilisovellus, jonka avulla lainansaaja voi tehdä tilisiirron vaivattomasti ja turvallisesti suoraan omasta älypuhelimestaan.

Rahoitusyhtiö tarjoaa joustavia kulutusluottojaan vastuullisille yksityishenkilöille. Luotonantaja selvittää lainanhakijan taloudellisen tilanteen aina huolellisesti, ennen kuin tekee lainapäätöksensä, ja kertoo noudattavansa kaikessa toiminnassaan hyvää luotonantotapaa. Ennen luottopäätöstä lainanhakijalle toimitetaan selkeät ja yksityiskohtaiset luottosopimusehdot hyväksyttäviksi.

Hae lainaa ❯❯

Euro24:n joustoluotto

Rahoitusyhtiön kehittämä edullinen ja luotettava joustoluotto on räätälöity suomalaiskuluttajien odottamattomien ja yllättävien menojen paikkaamiseen. Lainansaaja voi nostaa hänelle myönnetyltä 2000 euron arvoiselta luotolta itse vapaasti valitsemansa summan helposti vain muutamalla klikkauksella. Ensimmäinen nosto luottopääomasta maksetaan asiakkaan pankkitilille välittömästi luotonantajan hyväksyttyä lainahakemuksen.

Euro24 -joustoluotto on räätälöity mahdollistamaan suomalaisyhtiön kuluttaja-asiakkaiden vastuullista taloudenpitoa. Jopa 2000 euron suuruisella lainalla ei ole lainkaan kiinteitä vuosimaksuja, laskutuslisää tai muitakaan piilokuluja. Maksuttoman luottohakemuksensa lainaa tarvitseva voi täyttää ja lähettää kätevästi tietokoneeltaan tai mobiilisovelluksen kautta. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen lainansaaja voi tehdä tarvitsemiaan nostoja joustoluotoltaan Euro24:n onlinepalvelun tai mobiilisovelluksen kautta. Tilisiirrot onnistuvat myös tekstiviestien välityksellä. Myönnettyä luottopääomaa lyhennetään joustavasti kuukausittaisilla laskutuserillä.

Uusille 2000 euron suuruisen joustoluottotilin avaaville asiakkaille Euro24 Finance Oy tarjoaa nostokulutonta ensinostoa aina 1000 euroon asti. Hyödyntääkseen rahoitusyhtiön tarjoaman edun lainanhakija täyttää hakemukseensa kampanjakoodin, joka löytyy Euro24 -palvelun sivustolta.

Lainojen kustannukset

Euro24 -joustoluottoa suomalainen rahoitusyhtiö tarjoaa asiakkaidensa käyttöön ilman kiinteitä vuosimaksuja, laskutuslisiä tai muitakaan piilokuluja. Enintään 2000 euron arvoista joustoluottoa lainansaaja voi maksaa takaisin oman taloudellisen tilanteensa mukaisesti. Asiakas voi maksaa saamansa luottopääoman kerralla takaisin tai lyhentää luottoaan joustavasti kuukausierissä. Kuukausittainen lyhennyserä on määritelty 20 prosentin suuruiseksi avoinna olevasta luotosta; lyhennyksen on oltava aina kuitenkin vähintään 100 euroa. Ylimääräisillä lyhennyksillään lainansaajan on mahdollista pienentää seuraavan kuukausierän summaa.

Euro24 Finance Oy kertoo verkkosivustollaan osoitteessa www.euro24.fi asiakkailleen tarjoaman joustoluottonsa kokonaiskustannuksista seuraavaa:

 • Tilinavaus: 0 euroa
 • Laskutuskulu: 0 euroa
 • Kuukausi- ja vuosimaksu: 0 euroa
 • Nostoprovisio: 14,9 prosenttia nostettavasta joustoluottosummasta
 • Kuukausikorko: 9,9 prosenttia.

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Suomalainen rahoitusyhtiö edellyttää lainanhakijaltaan vähintään 21 vuoden ikää, Suomen kansalaisuutta sekä puhtaita luottotietoja. Luotonantaja ilmoittaa käsittelevänsä jokaisen saamansa luottohakemuksen täysin luottamuksellisesti ja tekevänsä luottopäätöksen aina yksilöllisesti.

Myönteisen luottopäätöksen saadakseen lainanhakijan on täytettävä seuraavat kriteerit:

 • Hakija on vähintään 21-vuotias Suomen kansalainen
 • Hakijalla ei ole luottotiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijalla on oltava säännölliset tulot.

Näin haet Euro24 -luottoa

Uuden Euro24 -joustoluoton hakijan tulee ensin rekisteröityä Euro24 -verkkopalveluun. Tunnistautuminen hoituu nopeasti ja kätevästi luotonhakijan omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillaan. Verkkopalveluun rekisteröitymisen jälkeen uudelle lainanhakijalle luodaan oma henkilökohtainen PIN-koodi, joka mahdollistaa lainansaajan osanostot joustoluottotililtään helposti tekstiviestein. Maksuttoman luottohakemuksen täyttämisen ja lähettämisen yhteydessä lainanhakija valitsee ensimmäisen nostosummansa.  

Euro24 -lainapalvelu palvelee asiakkaitaan vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Rahoitusyhtiö maksaa hyväksyttyjä luottoja lainansaajan ilmoittamalle pankkitilille asiakaspalvelunsa aukioloaikoina.

Mikäli lainanhakija on kyseisen rahoitusyhtiön vanha asiakas, hänen on mahdollista hakea luottopäätöstä tarvitsemalleen lainalle vaivattomasti tekstiviestillä, mikäli hänen tili-, puhelinliittymä- ja osoitetietonsa ovat säilyneet ennallaan. Numeroon 16350 lähetettävään tekstiviestiin lainanhakija kirjoittaa viestin: EURO SUMMA PIN-koodi (lainanhakijan henkilökohtainen). Mikäli lainahakemus hyväksytään ja luottopäätös on myönteinen, luotonantaja siirtää sovitun lainapääoman asiakkaansa pankkitilille välittömästi asiakaspalvelunsa aukioloaikoina.

Uutena lainapalveluna Euro24 Finance Oy on luonut asiakkailleen entistä joustavamman välineen tililuottonsa hyödyntämiseen. Euro24 -mobiilisovelluksen kautta luotonsaaja voi jatkossa nostaa pääomaa omalta tililuotoltaan missä ja milloin vain. Nykyaikaisen mobiilisovelluksen avulla rahoitusyhtiön asiakas voi kätevästi tarkistaa myös omat henkilökohtaiset tietonsa, luottosopimustietonsa sekä lainahistoriansa.

Mobiilisovelluksen lataamisen jälkeen luotonsaajan on tehtävä ensitunnistautumisensa Euro24-Online -palvelussa. Tämän jälkeen asiakkaalla on mahdollisuus tehdä luottotilinostojaan turvallisesti kirjautumalla lainapalveluun helposti omalla henkilökohtaisella PIN-koodillaan.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilille?

Euro24 -joustoluottoa voi hakea nopeasti ja vaivattomasti rahoitusyhtiön verkkopalvelun kautta. Tunnistauduttuaan palveluun omilla verkkopankkitunnuksillaan, lainanhakija täyttää hakemuksessa vaaditut tietonsa huolellisesti. Mikäli luotonantaja pyytää lainanhakijaa vahvistamaan tulotietonsa, hänen on lähetettävä kopio viimeisimmästä palkkakuitistaan.

Luotonantaja ilmoittaa luottopäätöksensä hakijalle tekstiviestillä vain muutaman minuutin kuluessa lainahakemuksen saapumisesta. Hyväksytyn päätöksen jälkeen sovittu lainasumma siirtyy luotonsaajan ilmoittamalle pankkitilille rahoitusyhtiön asiakaspalvelun aukioloaikana.

Euro24 Finance Oy:n asiakaspalvelu

Turkulaisen rahoitusyhtiön asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8 - 22 sekä lauantaisin kello 10 - 20 ja sunnuntaisin kello 10 - 18. Henkilökohtaista laina-asiantuntijapalvelua Euro24 Finance Oy:n asiakas saa nopeimmin ottamalla yhteyttä suomalaisyhtiön asiakaspalveluun chatin kautta. Asiakkaidensa lähettämiin sähköposteihin yrityksen asiakaspalvelijat vastaavat keskimäärin 15 minuutissa.

Euro24 -joustoluottohakemuksia rahoitusyhtiön laina-asiantuntijat ottavat vastaan ympäri vuorokauden. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen sovittu lainapääoma siirtyy luotonsaajan pankkitilille keskimäärin viidessä minuutissa Euro24 Finance Oy:n asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Yhteystiedot

 • Yritys: Euro24 Finance Oy
 • Sivusto: www.euro24.fi
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@euro24.fi
 • Puhelin: 0207 229 462
 • Osoite: Aurakatu 8, 20100 Turku
Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Euro24 lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,56 / 5 (18 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.