Etusivu » 
Lainaa tarjoavat yritykset » 
Bigbank   

Bigbank lainaa tyytyväisyystakuulla jopa 50 000 €

Bigbank on virolainen, kulutusluottoihin ja määräaikaistalletuksiin erikoistunut pankki, joka tarjoaa 1000 - 50 000 € lainoja 24 - 120 kuukauden maksuajalla. Suuremmat, jopa 50 000€ lainat myönnetään vain henkilöille, jotka hakevat lainaa yhteishakijan kanssa.

Bigbank AS toimii muun muassa Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Espanjassa. Bigbank on perustettu vuonna 1992, joten sillä on miltei 30 vuoden kokemus rahoitusalan toiminnasta.

Bigbank myöntää hieman suurempia lainoja ja siltä ei saa perinteisiä pikavippejä. Bigbank soveltuu hyvin henkilöille, jotka tarvitsevat hieman suurempaa lainaa pidemmällä takaisinmaksuajalla.

Muista lainantarjoajista poiketen Bigbank tarjoaa normaalin kuluttajasuojalain mukaisen 14 vuorokauden palautusoikeuden lisäksi tyytyväisyystakuun. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen lainaan, voi sen palauttaa ilman kuluja 60 vuorokauden sisällä lainan ottamisesta.

Hae lainaa ❯❯

Bigbank lainat

Bigbankin myöntämät lainat ovat kulutusluottoja, eli lainalle päätetään kiinteä takaisinmaksuaika, jonka perusteella lasketaan kuukausilyhennykset. Laina-aikaa voi toki muokata jälkikäteen, mutta tästä veloitetaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaiset lisäkulut. Tällä hetkellä lisäkulut ovat lainasummasta riippuen noin 20 - 60 €.

Jos lainaa hakee Bigbankilta yksin, voi sitä saada alkaen 1000 € ilman vakuuksia. Takaisinmaksuajaksi voi tällöin valita 2 - 10 vuotta. Jos lainaa hakee suurimman summan, eli 50 000 € pisimmällä maksuajalla 120 kuukautta, on lainan kuukausierä 560,59 €. Korkoja joudut siis maksamaan kaiken kaikkiaan 4797,44 € ja lisäksi maksettavaksi tulee avausmaksu 195 €. Kokonaiskulut 10 000 € lainalle ovat siis 17 270,80 €.

Tuntitilin lainavertailusta löydät tarkempaa vertailutietoa Bigbankin lainoista. Voit vertailla 2000 - 6000 € lainoja esimerkiksi alla olevien linkkien kautta:

Lainaa 2000 €Lainaa 3000 €Lainaa 4000 €Lainaa 5000 €Lainaa 6000 €

Bigbank yhteislaina

Bigbankin kautta voi hakea 2 henkilöä yhteislainaa jopa 50 000 € maksimissaan 10 vuodeksi.

Lainan hakeminen Bigbankilta

Bigbankilta voi Suomessa hakea lainaa kaikki 22 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla raha-asiat on hyvin hoidettu ja joilla on vakituiset tulot. Lainan hakeminen onnistuu sivustolla olevan hakemuslomakkeen kautta.

  1. Valitse lainasumma ja haluamasi laina-aika
  2. Syötä päähakijan henkilötiedot
  3. Syötä hakemukseen kaikki nettotulotiedot. Jos kyseessä yhteislaina, syötä molempien tulotiedot
  4. Jos lainanhakijalla on muita lainoja, tulee näiden tiedot täyttää hakemukseen
  5. Hyväksy lainausehdot
  6. Seuraavaksi hakijan tulee tunnistautua ja todentaa tulot
  7. Hakemuksen jälkeen Bigbank tarkistaa antamasi tiedot ja lähettää tiedon lainan hyväksymisestä/hylkäämisestä.

Bigbank tyytyväisyystakuu

Bigbank tyytyväisyystakuuBigbankin myöntää tyytyväisyystakuun kaikille lainasummilleen, olipa laina haettu yhteislainana tai yksin. 60 päivän tyytyväisyystakuu täydentää normaalia 14 vuorokauden palautusoikeutta rajoittamatta sitä. Tyytyväisyystakuuta voi käyttää kerran kolmen vuoden sisällä ja siitä ei aiheudu lisäkustannuksia. Kuluttomaksi tyytyväisyystakuu ei lainaa tee, vaan maksat joka tapauksessa palveluhinnaston mukaisen koron ja kulut ajalta, jonka laina sinulla ehtii olla.

Jos Bigbankin tarjoamaa tyytyväisyystakuuta haluaa käyttää, tulee siitä ilmoittaa heille joko sähköpostitse osoitteeseen info@bigbank.fi tai soittamalla numeroon 09 4259 9691 viimeistään 60 vuorokauden sisällä lainan myöntämisestä. Yhteydenoton jälkeen Bigbank ilmoittaa takaisinmaksettavan lainasumman ja jos olet jo maksanut esimerkiksi yhden kuukausierän lainasta, vähennetään tämä takaisin maksettavasta summasta.

Bigbank asiakaspalvelu

Bigbankin asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8 - 18.

Asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 4259 9691 ja sähköpostiosoite info@bigbank.fi. Bigbankiin voi sopia myös henkilökohtaisen tapaamisen Helsingin toimistolle, osoitteeseen Erottajankatu 5, soittamalla yllä olevaan numeroon.

Hae lainaa ❯❯

Arvostele yrityksen lainatuote

Onko sinulla kokemuksia yrityksen Bigbank lainatuotteesta? Anna tähtiarvio:

3,80 / 5 (5 ääntä)
Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.