Hakemaasi sivua ei löytynyt

Valitettavasti päädyit jostain syystä sivulle, jota ei ole olemassa. Mutta ei hätää, ohjaamme sinut taas oikeille raiteille! Haluaisitko

A) Vertailla lainatuotteita

Tuntitilin avulla vertailet 50 - 50000 € lainoja helposti. Vertailusta löydät miltei 2000 erilaista lainavaihtoehtoa, joista varmasti löytyy myös sinulle sopiva vaihtoehto. Pikavippivertailu vertailee pienemmät 50 - 6000 € lainat ja lainavertailu vertailee suurempia, 7000 - 50000 € lainoja.

B) Lukea ajankohtaisia lainavinkkejä

Artikkelit -osiosta löydät tarkempaa tietoa erilaisista lainavaihtoehdoista ja tarjouksista. Tänä päivänä pikavipin rinnalla on monia muitakin vaihtoehtoja ja artikkeleissa kerromme näistä lisää. Lisäksi aika-ajoin lainarintamalla on tarjouksia ja etuja, joihin kannattaa tarttua. Myös näistä kerromme artikkeleissa.

C) Tutustua lainayrityksiin

Yritykset -osio tarjoaa kattavan esittelyn lainaa tarjoavista yrityksistä. Listaa ja yritysten tietoja laajennettaan ja päivitetään tasaisesti ja listan kautta voit myös löytää yrityksiä, jotka ovat vasta aloittaneet lainatoiminnan Suomessa. Jokaisen yrityksen lainoista kerrotaan yksityiskohtaisia tietoja, jotka lainanottajan on hyvä tietää ennakkoon. Lisäksi yritysesittelyistä löydät aukioloajat ja yhteystiedot.

Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.