» 
   

Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Holla Online Oy
Aleksanterinkatu 17 A
15110 Lahti
Y-tunnus: 2672272-2

2. Tiedustelut rekisteriä koskevissa asioissa

info@holla.fi

3. Rekisterin nimi

Tuntitili.fi markkinointirekisteri.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään markkinointiin sekä sen suunnitteluun, kohdentamiseen, kehittämiseen ja analysointiin. Rekisterin sisältämiä henkilötietoja voidaan käyttää yhteistyökumppaneiden suoramainontaan tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- tai markkinatutkimukseen sähköisiä menetelmiä käyttäen.

5. Rekisterin tietosisältö

Nimi, sähköposti, syntymävuosi, sukupuoli ja IP-osoite.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaiden itsensä itsestään antamat tiedot.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

8. Tietojen poistaminen rekisteristä

Tiedot poistetaan asiakkaan vaatiessa. Suorasähköpostit sisältävät aina linkin, jonka kautta tiedot voi poistaa rekisteristä.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Tiedot sijaitsevat tarkkaan vartioidulla palvelimella. Palvelimelle pääsyä rajoitetaan monimutkaisilla salasanoilla sekä IP-osoitteisiin pohjautuvilla pääsylistoilla. Palomuuritekniikan avulla estetään ulkopuoliset hyökkäykset.

Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,1 % ja 706,42 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.